timwork 1 - варна
Агенция за работа в чужбина и България
Подбор на персонал за круизни кораби и хотели

Timwork1 - Varna
Bg | Eng | De
 

ЗА НАС

С над 20 години опит в областта на международния туризъм, повече от 10 години стаж в ресторанти и 5-звездни хотели в Австрия; Член на австрийското Дружество на сомелиерите; Лектор в училищата по туризъм в Бад Глайхенберг. С 8 години опит на пасажерски кораби, три от които на 5-звездния презокеански кораб „Дойчланд” (кораба на мечтите) на различни позиции в F&B мениджмънта. Последните 5 години като Управител на 4- и 5-звездни речни кораби. Харесвам работата с хора от различни националности- членове на екипажа на борда на кораб. Моето кредо е: "Давам най-доброто от себе си за гостите и персонала."

HOT JOB OFFERS

Service department: pantry utility, assistant bar tender, bartender, waiter, chef de rang, wine steward, assistant barchef, barchef, assistant maitre, maitre’d
Culinary department: dishwasher, assistant cook, cook, chef de partie
Housekeeping: cabin stewardess, assistant housekeeper, chief housekeeper, laundry assistant, laundry manager
Front office: night audit, 2nd receptionist, Front office manager
Entertainment: musician
Others: ..........................

С 14 години опит в областта на международния туризъм, 2 години в Германия, 9 години опит на 4- и 5звездни речни кораби. От тях 3 г. на 5-звездния презокеански моторен лайнер „Дойчланд” (кораба на мечтите). През последните 4 години хаусдама на 4- и 5-звездни речни кораби и фронт-офис мениджър на 4-звезден кораб. Лектор в училищата по туризъм в Бад Глайхенберг. Девиз: "Предизвикателство за мен: Добър екип и щастливи (доволни) гости."